Λιμάνι Ναυπλίου

Περιγραφή:

Γραφικό και πλήρως εξοπλισμένο το λιμάνι του Ναυπλίου ανοίγει τις αγκάλες του για να υποδεχτεί πλοία και σκάφη αναψυχής με βύθισμα έως 6 μέτρα. Πρόσδεσε εδώ και απόλαυσε μοναδικές στιγμές.

Το λιμάνι του Ναυπλίου με τον υπέροχο Φάρο στον μυχό του Αργολικού κόλπου αποτελεί έναν σημαντικό πνεύμονα για την πόλη. Πολλά σκάφη αναψυχής και πλοία με βύθισμα έως 6μ. περίπου έχουν τη δυνατότητα να προσδέσουν κατόπιν συνεννοήσεως με το λιμεναρχείο στο γραφικό αυτό λιμάνι μήκους 1100 περίπου μέτρων και οι επιβάτες τους να απολαύσουν ανεπανάληπτες στιγμές με θέα τα τρία κάστρα της πόλης. Στο χώρο προσφέρονται όλα τα αναγκαία για μια ασφαλή και άνετη παραμονή των επισκεπτών στο χώρο. Φυλάκιο του λιμενικού παρέχει ασφάλεια στους ιδιοκτήτες των σκαφών. Επίσης στο χώρο λειτουργούν σε άριστη κατάσταση δημόσιοι χώροι υγιεινής και διατίθεται και παροχή νερού. Ο ανεφοδιασμός των καυσίμων γίνεται από ιδιώτες.

Εδώ οι ιδιοκτήτες και τα μέλη των πληρωμάτων έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν στη μεγάλη και φαρδιά προβλήτα και να γευτούν φρέσκα ψάρια στις ταβέρνες ή να απολαύσουν τον καφέ τους με θεά το θαλασσοφίλητο Μπούρτζι. Με ορμητήριο το Ναύπλιο επίσης μπορούν να κάνουν μια βόλτα με το σκάφος τους στα κοντινά κι όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού και να γευτούν στο μέγιστο τις κεντημένες ακτές που θα απλώνονται κατά μήκος τους.

Πληροφορίες 27520 27022, 22974