Περιγραφή:

Το περιεχόμενο βασίστηκε σε δημόσια διαθέσιμες πηγές πληροφόρησης καθώς και σε ιδιωτικό περιεχόμενο των Εταιριών-Αναδόχων των έργων που σχετίζονται με την τουριστική προβολή του έργου. Πηγές της πληροφορίας είναι οι δικτυακοί τόποι του ΕΟΤ (www.VisitGreece.gr).

Για τις επιβατικές μετακινήσεις, το Αεροδρόμιο Αθηνών (www.aia.gr), ο Οργανισμός Λιμένα Πατρών (www.patrasport.gr), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ (www.trainose.gr) και ο Κρατικός Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος” (ΚΑΚΛ)http://www.hcaa.gr/content/index.asp?tid=134&lang=2.

Για τις διαδικασίες έκδοσης Διαδικασία Έκδοσης Visa, http://www.investingreece.gov.gr. Πηγή για τα θέματα σχετικά με την οπλοφορία και οπλοκατοχή, προέρχονται από το δικτυακό τόπο της IATA (www.ΙΑΤΑtravelcenter.com).

Για πληροφορίες σχετικές με υγεία και ασφάλεια, η πηγή είναι η European Health Insurance Cardhttp://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=559. Οι πληροφορίες για τα αδασμολόγητα είδη (DutyFree) προέρχονται από την Hellenic Duty Free http://www.dutyfreeshops.gr/