Ευεξία ιστορικών προδιαγραφών

Περιγραφή:

Η χαλάρωση και η ευεξία που προσφέρει ένα σύγχρονο σπα είναι από τις μεγάλες πολυτέλειες ενός ταξιδιού στην Μεσσηνία. Επιλέξτε τι σας ταιριάζει, από μία πλήρη σειρά εξειδικευμένων θεραπειών βασισμένων σε αρχαίες τοπικές πρακτικές, πολλές από τις οποίες ανακαλύφθηκαν σε κείμενα αρχαίων γιατρών όπως ο Ιπποκράτης.

Τα υλικά των θεραπειών έχουν σαν βάση το θαυμαστό μεσσηνιακό ελαιόλαδο και εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων που σκεπάζουν τους λόφους και τους αγρούς της Μεσσηνίας. Τα ενεργά συστατικά από αυτά τα πολύτιμα δώρα της φύσης, εκχειλίζονται αργά με βρασμό. Αυτή η φυσική διαδικασία της εξαγωγής διατηρεί αποτελεσματικά τα αντιοξειδωτικά συστατικά, τις βιταμίνες και όλη τη ζωτική ουσία του κάθε φυτού. Περάστε στους χαλαρωτικούς χώρους με τη διακριτική μουσική, βάλτε το αφράτο σας μπουρνούζι και διαλέξτε ανάμεσα στις floating pools, τα ice-grotto rooms, τα mist showers και τις σάουνες με βότανα. Και αφεθείτε στην ευεργετική απόλαυση όποιας θεραπείας θέλετε.

Απολαύστε μυθική χαλάρωση συνοδεία απαλής μουσικής που βασίζεται σε αρχαίες ελληνικές μελωδίες με ήχους αρχαίας λύρας και φόρμιγγας. Νοιώστε τις ευεργετικές ιδιότητες των θεραπειών που στηρίζονται σε τοπικές πρακτικές χαραγμένες σε πήλινες πινακίδες που ανακαλύφθηκαν στο κοντινό παλάτι του Νέστορα.

Αν θέλετε κάτι ακόμη πιο εκλεκτό και ιδιαίτερο αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει κάποια signature θεραπεία όπως το Μεσσηνιακό Scrub με Θυμάρι, η παραδοσιακή Θρεπτική Ελιά προσώπου ή το μυθικό μασάζ του Νέστορα.

Μια τέτοια, βασιλικών προδιαγραφών, περιποίηση και χαλάρωση είναι σίγουρο ότι θα δώσει άλλη αξία στο ταξίδι σας και θα σας χαρίσει ευεξία, σωματική και πνευματική. Μια ισορροπία σαν κι αυτή που αναζητούσε η αρχαία Ελληνική ιατρική στον ίδιο τόπο χιλιάδες χρόνια πριν.

Τεκμηρίωση:

http://www.dimos-pylou-nestoros.gr/,

http://www.pylos.gr