Ζω για να παίζω Golf…

Περιγραφή:

Αν σας αρέσει το γκολφ – ή απλώς αν έχετε την περιέργεια να το ανακαλύψετε – κατεβείτε στην Μεσσηνία όπου υπάρχουν πια δύο από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ του κόσμου! Βρίσκονται στις δυτικές ακτές της και απλώνονται δίπλα στα νερά του Ιονίου.

Το «The Dunes Course είναι το πρώτο signature γήπεδο γκολφ 18 οπών στην Ελλάδα και είναι σχεδιασμένο από τον πρωταθλητή του γκολφ Bernhard Langer, σε συνεργασία με την European Golf Design. Ξεκινήστε το πρωί με τα κομψά αμαξίδια και οδηγήστε στις θέσεις που επιθυμείτε μέσα στις ευωδιές του φρεσκοκομμένου γρασιδιού. Απολαύστε τα έξοχα τοπία με τις καταπράσινες καμπύλες των γηπέδων καθώς κατηφορίζουν ως την αμμουδιά στολισμένες με αρχαίες ελιές, με στριφτούς θεόχοντρους κορμούς: μια εικόνα αλησμόνητη.

Το ταίριασμα των εικόνων της μεσσηνιακής φύσης σε αυτό το γήπεδο είναι μοναδικό και θα γεμίσει την ψυχή σας ικανοποίηση. Την επόμενη μέρα δοκιμάστε ένα σετ 18 οπών στο ολοκαίνουριο και περίφημο «The Bay Course», ένα έξοχο γήπεδο σχεδιασμένο από τον διάσημο γκολφ designer Robert Trent Jones Jr.

Θα οδηγήσετε δίπλα στο γραφικό ψαροχώρι της Γιάλοβας και θα φτάσετε στον μικρό αυτό παράδεισο των golfers. Οι έντονες κλίσεις του εδάφους κάνουν το παιχνίδι σας συναρπαστικό αλλά αυτό που πραγματικά κόβει την ανάσα είναι η θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου και το έντονο άρωμα της θάλασσας. Συχνά θα είστε έτοιμοι να ρίξετε από θέση δίπλα στο κύμα!

Και όταν τελειώσετε το γκολφ ελάτε σε κοντινή καλή ψαροταβέρνα της Γιάλοβας για ένα ελαφρύ γεύμα με ψητό φιλέτο τόνου, άγρια χόρτα και βιολογικό ελαιόλαδο, καθισμένοι αναπαυτικά δίπλα στην ήσυχη ακροθαλασσιά και με θέα τις παλιές πέτρινες αποθήκες για τις ελιές και τις σταφίδες που δίνουν ένα πολύ ιδιαίτερο τόνο στην αμμουδιά.

Τεκμηρίωση:

http://www.dimos-pylou-nestoros.gr/,

http://www.pylos.gr