ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Πελοπόννησος.
Νιώσε πραγματικά το μύθο.

Με το που βρεθείς στην Πελοπόννησο νιώθεις πολλά. Νιώθεις ωραία, άλλωστε εδώ άρπαξε ο Πάρις την Ωραία Ελένη!
Νιώθεις σημαντικός, αφού εδώ αντιμετώπισε ο Λεωνίδας με τους 300 τους Πέρσες.
Νιώθεις το ταξίδι σαν εμπειρία, μιας και από την Πελοπόννησο ξεκίνησαν το ταξίδι τους οι Αργοναύτες για να βρουν το χρυσόμαλλο δέρας.

image

Νιώθεις μέρος της ιστορίας γιατί γύρω σου υπάρχουν ζωντανές αποδείξεις από κάθε είδους πολιτισμό... ολόκληρες πόλεις της αρχαιότητας, βυζαντινοί και οθωμανικοί ναοί, φράγκικα και ενετικά κάστρα και πολλά άλλά ιστορικά κοσμήματα.

Νιώθεις τυχερός, αφού αντικρύζεις σε ένα μέρος έναν κόσμο γεμάτο φύση... θάλασσες, βουνά, όρη, πεδιάδες, ποτάμια, λίμνες, ακρωτήρια, νησιά, χερσόνησοι, πόλεις, κωμοπόλεις, γραφικά χωριά. Νιώθεις τις επιλογές, αφού οι ιστορικοί νομοί της Αρκαδίας, της Αργολίδας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας σού προσφέρουν ένα ταξίδι στο χρόνο, την ιστορία και την παράδοση.

Νιώθεις την ανανέωση γιατί μπορείς να γίνεις ένα με το τοπίο και να το εξερευνήσεις όπως θες. Νιώθεις μοναδικά καθώς βυθίζεσαι σε υποθαλάσσιους θησαυρούς και σε αρχαίες πόλεις που ζουν κάτω από το νερό εδώ και 5.000 χρόνια. Νιώθεις ότι βρίσκεσαι πολύ ψηλά, έχοντας στη διάθεσή σου τις ψηλότερες κορυφές για να τις κατακτήσεις.

Νιώθεις την περιπέτεια, όσο διασχίζεις κρυφά μονοπάτια που σε οδηγούν σε ανεκτίμητα τοπία. Nιώθεις την απόλαυση, ενώ γεύεσαι ό,τι καλύτερο έχει να σου προσφέρει η φύση μέσα από παραδοσιακές συνταγές που ενθουσιάζουν τον ουρανίσκο σου.

Νιώθεις ότι ανήκεις γιατί περιτριγυρίζεσαι από τους ανθρώπους που ξέρουν τι σημαίνει φιλοξενία και σου το δείχνουν κάθε στιγμή, όπου και αν βρεθείς.

Όλα αυτά τα νιώθεις στην Πελοπόννησο και ο καιρός είναι με το μέρος σου γιατί το κλίμα είναι άκρως μεσογειακό. Βρίσκεσαι στην καρδιά της Μεσογείου και ένας ολόκληρος κόσμος εμπειριών σε περιμένει.

image